Eyelash Extensions

Hos Face & Body Lab tilbyder vi extensions af aller bedste kvalitet fra BLINK. Vi anvender den klassiske single lash teknik, hvor man én for én sætter extensions på hver af dine egne naturlige vipper. 

Der tages udgangspunkt i din øjenform og dine naturlige vippers tilstand,  og vippernes længde og tykkelse udvælges nøje, så vi opnår et harmonisk og smukt resultat.

Efter grundig afrensing med vippeshampoo, påsættes bløde øjenpatches, der fugter og beroliger øjenomgivelserne og beskytter dine nederste vipper. Herefter primes vipperne, så limen som vi bruger til at fæstne vipperne med, binder optimalt. Herefter sættes vipperne én efter én på din egen naturlige vippe.

Til slut i behandlingen nanomistes dine vipper, så limen hærder på kun 4 timer i stedet for 24 timer. Nanomist er en kølig vanddamp som nænsomt sprayes på vipperne. 

Efter behandlingen får du grundig information om hvordan du hjemme kan pleje dine vipper, så de holder sig sunde og smukke. 

Holdbarhed: For at beholde vipperne smukke og harmoniske, anbefales det med en opfyldning ca. Hver 3. Uge. 

Ønsker du at få dine vippe extensions fjernet, gøres dette nænsomt på klinikken med en opløsningsgel. Fjern aldrig selv dine vipper!
HUSK: Kom altid uden make up, også til opfyldning. 
BEMÆRK: De første 24 timer må du ikke træne eller gå i sauna med dine nye eyelash extensions. Du kan dog godt gå i bad og gøre dine extensions våde 4 timer efter påsætningen! Rens dagligt dine vipper, da det vil forlænge holdbarheden og give sunde vipper. Brug ikke olieholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. 
Du kan booke en gratis konsultation via online booking eller på tlf. 31904230, hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides inden bookning

Single Lashes (flat lashes, faux mink, laser lashes) – er alle efterligninger af ægte mink vipper, lavet i et blødt og fleksibelt nylonmateriale. Giver et naturligt, smukt, silkeblødt look. 

Nyt sæt (2 timer) 795,-
Ekstra stor opfyldning (90 min) 600,-
Stor opfyldning (75 min) 550,-
Mellem opfyldning (60 min) 450,-
Lille opfyldning (45 min) 350,-

Lash Lift

Lash Lift er for dig som er træt af vippebukker og foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere på og give mere volumen, samtidig med, at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger. 
Du kan vælge at få farvet de øverste vipper i forbindelse med et lash lift. 

Pris

Lash Lift (45 min) 395.-
Lash Lift inkl. Farvning af de øverste vipper (1 time) 495.-

Onlinebooking