James Read - Smuk solkysset hud.

GRADUAL TAN FACE

GRADUAL TAN FACE

Let fugtighedscreme til ansigtet med et strejf af selvbruner. Det ideelle plejeprodukt til alle, der ønsker et touch af glød året rundt. Indeholder fugtgivende Hyaluronsyre, Co-Enzym Q10 med anti-ageing effekt, nærende Aloe Vera og cellefornyende ekstrakt fra Røde Alger. Anvendes to til tre gange ugentligt.

50 ML - 175 KR.

GRADUAL TAN BODY

GRADUAL TAN BODY

Ultra-light fugtgivende lotion til kroppen med et strejf af selvbruner, så det er let at kontrollere, hvor dyb farven skal være. En nem og risikofri mulighed for at give bleg hud lidt glød og en løsning til de, der ønsker en naturlig glød året rundt. Med fugtgivende Hyaluronsyre, Co-Enzym Q10 med anti-ageing effekt, plejende Aloe Vera og cellefornyende ekstrakt fra Røde Alger. 

200 ML - 225 KR.

EXPRESS GLOW MASK TAN FACE

EXPRESS GLOW MASK TAN FACE

Denne fugtgivende formel til ansigtet giver en let, gylden glød på bare 30 minutter og en dybere farve på 60 minutter. Farven vil fortsætte med at udvikle sig selv efter, at masken er vasket af. Er nem at bruge, opstrammer huden og kan bygges op med flere lag for en dybere farve. Indeholder hverken parfume eller parabener. 

50 ML - 225 KR

EXPRESS GLOW MASK TAN BODY

EXPRESS GLOW MASK TAN BODY

Denne intenst fugtgivende formel til kroppen giver en let, gylden glød på bare 30 minutter og en dybere farve på 60 minutter. Farven vil fortsætte med at udvikle sig selv efter, at masken er vasket af. Er nem at bruge, opstrammer huden og kan bygges op med flere lag for en dybere farve. Indeholder hverken parfume eller parabener. Anbefaling: anvend James Read Tanning Mitt ifm. påførelse af selvbruneren for et perfekt resultat. 

200 ML - 270 KR.

INSTANT BRONZING MIST

INSTANT BRONZING MIST

Selvbruner mist på spray beriget med Co-Enzym Q10 og Aloe Vera for en længerevarende jævn farve. Instant har farve ved påføring og giver en jævn bronzegylden tan. Udvikler sig over flere timer og holder i op til 5 dage. 

Den 360o spray frigiver en klar og fin mist, der giver en pletfri tan. Ideel til steder på krop-pen som sider og ryg, der ellers ville være svære at nå. Spray kroppen i en afstand af 15 cm og ansigtet i en afstand på 20 cm. Lad misten tørre i et par minutter og gentag flere gange for at opbygge farven i fine, tynde lag.

200 ML – 195 KR

TANNING MITT

TANNING MITT

Selvbruner-handske. Designet med en membran, der beskytter hænderne mod farven og med en overflade, der sikrer, at farven kan påføres uden pletter for et jævnt resultat med en professionel finish. 

Anvendes med ethvert James Read selvbruningsprodukt og gør påføring let og per-fekt: Påfør en mængde produkt svarende til en mønt i ‘fingerenden’ og fold handsken på midten. Brug fejende bevægelser og blend produktet godt ind.

1 STK - 75 KR.