Intensiv opstrammende peeling

Mesoéclat: 3 trins intensiv opstrammende peel

 

Vores absolut bedste behandling til dig, som ikke er til Botox eller kirurgi.

Suveræn til løft af rynket hud, sammentrækning af grovporet hud samt til lidt grå, glemt hud, som trænger til at blive kickstartet og strammet op. Mesoéclat fra Meseostetic kan anvendes som enkeltbehandling eller som en kur, og er blevet en af vores mest populære behandlinger.

Hvordan foregår behandlingen?
Under selve peelingen vil huden vil prikke og føles varm; der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. - du får en skøn, kølende og fugtbindende maske på, og du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med højeste solfaktor creme – spf 50. Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.
 
Efter behandlingen
Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning.  Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med. Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.
 
Hjemmepleje
Det er nødvendigt at have Mesoéclat cremen til hjemmebrug, da den indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens glød, opstrammer den, samt forstærker kollagen. Cremen bruges morgen og aften sammen med en hurtig, specialreparerende creme og et solprodukt. Hvis du ikke har ovenstående reaktioner skal du ikke fortvivle. Det vil komme næste gang. Dette kan skyldes, at der er mange døde hudceller, som skal løsnes, og det dermed tager lidt mere tid.
 
Hvad kan jeg gøre?
Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden. Brug de udleverede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskidt hver dag.
Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet.
 

Varighed
Behandlingen varer 45 min.

Metoden består af:
Mesoéclat Solution - en opløsning, der indeholder flere peelinger som i kombinationen har en yderst fugtighedsgivende og regenererende effekt på cellerne. Den fjerner horncellerne, stimulerer hudens fugtighedsniveau, blødgør huden, og giver den en mere ensartet kulør. Brugen af dette produkt gør desuden, at indholdsstofferne i Mesoéclat Ampuller optages meget mere effektivt.

Mesoéclat Ampuller - chok-terapi for huden. Indeholder aktive stoffer med en meget stærk regenererende, antioxidativ og opstrammende effekt. Efter brugen af ampullen føles huden øjeblikkeligt spændstig og fast, fuld af vitalitet og energi.

Mesoéclat Creme - til hjemmebrug. Cremen indeholder yderst aktive ingredienser, som forbedrer hudens kulør, opstrammer den samt forstærker kollagenet i huden.

PRISER:
1 behandling        kr. 950,-

5 behandlinger    kr. 4.500,-
(inkl. kurcreme til behandling hjemme mellem klinikbehandlingerne)