Cosmelan – pigmenter

Super effektiv behandling mod pigmentpletter uden brug af laser. Også til mørke hudtyper.
Er din hud uens og plettet? Hyperpigmentering kan være meget generende, og studier viser at ujævn pigmentering lægger 10-15 år til din biologiske alder.
Med Cosmelan er det nu muligt uanset hudtype og hudfarve, at behandle pigmentforandringer med fantastisk resultat. Cosmelan ® Depigmentation virker ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, og derved er det muligt at fjerne pigmenteringer effektivt, samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage. Resultatet er enestående!

Resultater:
I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og der ses forbedringer på op til 95% af huden

Fordele
Cosmelan ® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

• Meget effektiv for alle typer af melasma
• Fjerner pigmentering hurtigt og nemt
• Anvendes for alle hud typer (Fitzpatrick I - VI)
• Let peeling giver foryngende og udglattende effekt  
•  Meget effektiv til behandling af acne problemer
•  Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
• Indeholder ikke TCA
• Høj sikkerhedsmargin

Behandlingen:
1. del af behandlingen udføres på klinikken. Huden renses og analyseres. Alt efter hvor store pigmentforandringerne er, benyttes der evt. en AHA frugtsyrepeeling, hvorefter den aktive maske påføres. (Ved sart hud skal der gå 48 timer efter AHA frugtsyrepeelingen, før masken kan påføres). Du forlader klinikken med masken på. Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen!
2. del foregår derhjemme. Masken vaskes af efter 8-12 timer efter hudtypen. Det er vigtigt, at den anbefalede hjemmepleje blive fulgt korrekt. Du vil få grundig vejledning i hjemmeplejen, og vi booker tid til konsultation efter to uger.

Er der maske tilovers fra den 1. del af behandlingen på klinikken, kan behandlingen opfølges til konsultationen efter to uger. Herefter bookes der igen tid til en ny konsultation for evaluering af behandlingen. Behandlingen kan udføres hvor det ønskes fx ansigt, arme eller hænder

Samlet pris for hele behandlingen inkl. alle produkter  4600,-
(Inkl. Rens, Tonic, Cosmelan 2, Hydra-vital K creme samt special solcreme spf 50)

Onlinebooking