Mesoterapi TMT, Mesoterapi uden nål

Mesoterapi TMT

En synligt yngre og fastere hud uden kirurgi

Mesoterapi TMT er den mest avancerede medicinske kosmetiske teknologi uden brug af nåle. 

Når cremer eller andre midler påføres huden, er det kun 5-7% af ingredienserne, der gennemtrænger epidermis (det øverste hudlag). Ved hjælp af mesoterapi TMT vil op til 95% af de påførte ingredienser nå direkte ned til de cellelag hvor virkningen ønskes. Virkning kan sammenlignes med Botox og Restylane, men fordelen ved Mesoterapi TMT er, at det giver mulighed for at behandle hele ansigtet og kroppen, herunder de mere følsomme partier, f.eks. området omkring øjnene, mund, hals og decollté.

Med Mesoterapi reduceres dybere rynker, bindevævet tilføres fugt, og huden opstrammes og bliver mere fast. Selv grå og trist hud får fornyet ungdommelig glød og vitalitet. Behandlingen har desuden en stærk antioxidativ virkning og neutraliserende effekt på de frie radikaler.
Der vil være synligt resultat allerede efter 1.behandling, mens der efter 4-6 behandlinger vil ses en tydelig udglatning af linjer og rynker og en fastere, mere strålende hud. - Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Antal behandlinger:

Dette er naturligvis individuelt, men generelt anbefaler vi 1-2 behandlinger om ugen (i alt 4-10 behandlinger) som kur. Hver behandling varer cirka 50 minutter.

Resultatet kan vedligeholdes efter behov, vi anbefaler en enkelt behandling hver måned. Kan anvendes til alle hudtyper.

Personer med:

Epilepsi, pacemaker, alvorlige hjerteproblemer, indopereret metaldele og gravide, samt personer med åbne sår på ansigtet må ikke behandles. Vedligeholdelsesprodukter: Vi anbefaler, at man bruger Mesoestetic antiaging produkter, som vedligeholder effekten af behandlingen.

PRISER:

1 behandling 750 kr.
3 behandlinger 1950 kr.
6 behandlinger 3600 kr.