Mesoestetic

Collagen 360º eye contour


Reducerer synligt rynker og udtrykslinier omkring øjnene

Collagen 360º Eye Contour er den nyeste generation af øjencreme, som styrker kollagen niveauet omkring øjnene kraftigt.

En kollagen udfyldning uden indsprøjtninger?

Den traditionelle behandling med kollagen indebærer anvendelse af kollagen indsprøjtninger på et bestemt område. Nogle patienter lider af ubehag når injektionen er anvendt i huden omkring øjnene.

Collagen 360º Eye Contour er en ”udfyldning uden sprøjte” , hvor man undgår bivirkninger. Den er rig på hydrolyseret marint collagen og hyaluron syre, og er udviklet for at genskabe øjets kontour uden at bruge nåle.
Huden omkring øjnene bliver fastere, som om de var blevet ”fyldt ud” indefra.

Resultater
- Minimerer rynker og udtrykslinier.
- Fjerner poser under øjnene, mørke rander
- Udjævner øjets konturer.

Pris 15 ml………..kr. 430,-

Collagen 360º intensive cream

 


Aktiverer regenereringen af kollagen. Kraftfuld rynkereduktion.

Collagen 360º intensiv cream, er en intensiv creme, beriget med marine kollagen. Cremen kompenserer tabet af kollagen i huden.

Virkningsmekanisme:
- Holder på de vigtigste aminosyrer i hudens kollagen.
- Det er relateret til retinol og askorbinsyre, som regulerer og stimulerer dannelsen af ny kollagen.

Hvad betyder beriget marine kollagen?


Mange kosmetiske produkter indeholder kollagen, fordi kollagenen hjælper huden med at holde sin fasthed og elasticitet. Men Collagen 360 º intensiv cream er anderledes end andre produkter – den indeholder en høj koncentration af de aktive ingredienser.
Det berigede marine kollagen forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Det er 100% marint og kan udmærket tåles af alle hudtyper. På grund af sin lave molekylevægt trænger det dybt ned til kollagen niveau.
I brug med resten af Collagen 360º produkterne, reducerer Collagen 360º intensiv cream rynker, giver ansigtet volumen og øger hudens fasthed.

Pris 50 ml……….Kr. 395,-

Facial Line

Hydra Milk Cleanser

- Fjerner effektivt makeup og urenheder på huden.

Størrelse: 200 ml.

Beskrivelse:
Et mildt renseprodukt, der blidt fjerner make-up og overskydende urenheder, hvilket efterlader huden ren, fugtig og frisk. Alpha-bisabolol har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber, mens æteriske olier lindre og blødgør huden. Velegnet til alle hudtyper.

Kamille olie og Glycerin blødgører huden samt virker beroligende, lindrende og beskyttende.Ingredienser: Kamille olie, glycerin – fugtgivende og beroligende Alpha-bisabolol – virker antinflammatorisk, beskytter huden mod irritation.

Pris 200 ml………..Kr. 240,-

Facial Gel Cleanser

- Fjerner urenheder i huden uden at forstyrre hudens naturlige balance.

Størrelse: 200 ml.

Beskrivelse:

Renser huden effektivt uden at forårsage irritation. Fjerner makeup og urenheder i huden uden at ændre hudens hydrolipide film og efterlader huden behageligt blød og glat. En blid skummende emulsion, velegnet til alle hudtyper. Bruges før Hydratonic.

Anvendes på ansigt og hals med en cirkulær masserende bevægelser indtil produktet bliver til skum. Fjernes med vand og bagefter anvendes Mesoestetic Hydratonic.

Aktive Ingredienser:
- Mælkesyre
- Glycerin

Pris 200 ml………..Kr. 240,-

Hydratonic

- Rensende og fugtende tonic.

Størrelse: 200 ml.

Beskrivelse:

Denne tonic bruges efter Mesoestetic Hydra Milk Cleanser eller Facial Gel Cleanser. Dens milde konsistens giver både forfriskende og fugtende virkning, mens hudens pH kommer i balance. Indeholder naturlige antiseptiske stoffer, som ikke virker udtørrende eller irriterende. Velegnet til alle hudtyper.

Agurkeekstrakt giver en mærkbar friskhed til huden. Rosenvand forebygger tør hud takket være dens fugtgivende egenskaber. Indeholder ikke alkohol og i sin sammensætning forhindrer den hudens dehydrering. Efterlader huden blød og glat samt forbereder den til absorberingen af cremer.

Ingredienser:
 Agurkeekstrakt – antiinflammatorisk, lindrende virkning. Rosenvand – forebyggelse af hudens dehydrering

Pris 200 ml………..Kr. 260,-

Hydra-Vital Factor K

- Stærk fugtighedsgivende og nærende creme

Størrelse: 50 ml.

Beskrivelse:

Stærk fugtighedsgivende og nærende creme til ansigt og hals. Giver huden den optimale glathed og elasticitet. Dens avancerede sammensætning hjælper med at genoprette hudens beskyttende hydrolipide film samt at neutralisere de frie radikaler, som fremskynder for tidlig ældning af huden.
De vigtigste ingredienser i Hydra-vital factor K hjælper til at genoprette den nødvendige hydrering og ernæring l huden på ansigt, hals og decollete.

Beskytter mod for tidlig oxidering af huden.

Ingredienser:
 Hydrovitin – et naturlig fugtgivende stof som fastholder og øger vandindhold i huden.
  Vitamin E 3% – en kraftig antioxidant og fugtgivende komponent.
 Glycerin – fugter og hæmmer vandtab huden.
 Silikone olie – giver en beskyttende barriere mod vandtab i huden.

Pris 50 ml………..425,-

Glycorepair

- Reparerer og giver nyt liv til tør og skadet hud.

Størrelse: 50 ml.

Beskrivelse:

Denne reparerende creme kan øge hudens celleopbyggede renovering med op til ca. 34 % og genoprette hudens glød. Dens foryngende effekt stimulerer cellerenoveringen og har en let peelende virkning. Ideel til tør og livløs hud for at øge cellernes regenerering, hvilket resulterer i glattere og fastere struktur. En perfekt løsning ved seborrheic hyperkeratosis og anbefales efter kemiske peelinger og laserbehandling.

Regenererende behandling for ru, tør og livløs hud. Hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fasthed. Reparerer solskadet hud. Hjælper med at regulere talgkirtlernes produktion og forebygger hudorme. Velegnet til alle hudtyper.

Ingredienser:
Glycol syre 8 %
 Kompleks af planteekstrakter 5%

Pris 50 ml………..Kr. 460,-

Anti-Stress Face Mask

- Intensiv ansigtspleje. Beroligende maske for en tør og stresset hud.

Størrelse :100 ml

Beskrivelse:
Anti-stress Face Mask har beroligende og regenererende egenskaber som øjeblikkelig hjælper en stresset hud til at genvinde sin vitalitet. 
Masken har en dyb blødgørende, fugtighedsgivende og beroligende virkning for huden på ansigt, hals og decollete. Især velegnet til behandling af underernæret, tør og stresset hud.

Ingredienser: Aloe Vera, Solsikkeolie, Calendula ekstrakt, Kamille ekstrakt.

Pris 100 ml………..Kr. 385,-

 

Purifying Face Mask

Intensiv ansigtspleje

Rensende og eksfolierende ansigtsmaske

Størrelse: 100 ml

Beskrivelse:
Maske med rensende egenskaber, som giver huden friskhed og eliminerer toksiner. Udviklet til at rense ansigtets hud, halsen og decollete, med exfolierende egenskaber.

Velegnet til alle hudtyper, specielt til fedtet, blandet hud eller hud med tendens til urenheder.

Vigtigste aktive ingredienser: Te træ olie, Burre ekstrakt, Hectorite, Menthol og eksfolierende granulat.

Pris 100 ml………..Kr. 385,-

Radiance DNA Line

Radiance DNA Essence


Koncentreret serum, specielt sammensat til  at reparere huden i dybden.  Desuden har det en kraftig foryngende virkning.

Unik kombination af [meso]recovery complex®, og aktive stoffer med opstrammende og hudforyngende egenskaber. Forbedrer ansigtskontouren, strammer huden op og formindsker rynker synligt.

Andre aktive stoffer:
DMAE:  giver en synlig øjeblikkelig løftende effekt.
Elastin: forbedrer hudens elasticitet og fugtighed
Hydraviton: kompleks af aktive stoffer med dybtgående fugtgivende virkning.

 

Pris 30 ml………..575,-

Radiance DNA Eye Contour

 


Delikat øjencreme, til behandling rynker, rander og poser under øjnene. Det eksklusive [meso]recovery complex® revitaliserer, drænerer og aktiverer mikrocirkulationen. Giver et langtidsvirkende løft, har en opstrammende effekt og reducerer dybe rynker. Udglatter,  lysner og forynger  hud omkring øjnene. Poser og rander under øjnene forsvinder synligt. Dets bløde tekstur passer fuldkommen til den følsomme hud omkring øjnene.

Andre aktive stoffer: 
DMAE:  giver en synlig øjeblikkelig løftende effekt.
Øje seryl: tetrapetid med anti-ødematøse egenskaber,  høj effektivitet mod poser under øjnene. Stoffet har virkning mod rander og lysner området omkring øjnene.
Hestekastanje ekstakt : aktiverer effektivt mikrocirkulationen,  fjerner overskydende væske og forebygger karrene.


Pris 15 ml………..485,-

Radiance DNA Intensive Cream


Fantastisk ansigtscreme skabt specielt til reaktiveringen af hudens vitale funktioner. Styrker hudens beskyttende barriere og forebygger hudens fordampning af vand. Radiance DNA intensive creme er baseret på det effektive [meso]recovery complex®, som stimulerer hudens fibroblaster,  kollagen og hyaloronsyre og forbedrer hudens forsvar mod oxidativ stress. Huden genvinder sin glød og vitalitet, bliver mere elastisk og fast, rynkerne forsvinder gradvist.

Andre aktive stoffer: 

SPF 15: beskyttelse mod  UV stråler.
Lamellar  phospholipider: danner en beskyttende film over hudoverfladen, forebygger det langsigtede  vandtab og øger transporten af de aktive stoffer.
Hyaloronsyre: Meget fugtighedsgivende, findes i forvejen naturligt i huden.Pris 50 ml………..485,-

Radiance DNA Night Cream

 


Radiance DNA nat creme bruger hudens naturlige hvilestadie til at omjustere cellernes metabolisme og aktivere processer ansvarlige for hudfornyelse under søvnen. Den unikke kombination af [meso]recovery complex® og chronogen gør det muligt at ombalancere aktivitets- og hvileprocesserne, og dermed reparere DNA skade forårsaget under dagstimerne, udover dette forbereder den huden til nye aktivitets perioder. Om morgenen ser huden udhvilet, udfyldt og glat ud, rynker samt udtrykslinjer er reduceret.

Andre aktive stoffer: 

Chronogen: Innovativ antiaging tetrapetid, som er i stand til at synkronisere cellens biologiske ur, hvilket øger DNA beskyttelse og reparation. Den stimulerer  kollagen  produktionen.


Pris 50 ml………..Kr 495,-

Solar Line

Moisturising Sun Protection


- Højt beskyttende fugtighedsgivende Solcreme / Sun Block

UVA beskyttelse: **** (superior)
 UVB beskyttelse: SPF 50+

Størrelse: 50 ml

Beskrivelse:
 Denne solcreme er ideel til følsom hud, giver yderst høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Meget effektiv beskyttelse for huden efter operative indgreb, kemiske peelinger, IPL, Laser, Microdermabrasion eller andre professionelle behandlinger.
 Cremen absorberes meget let og hurtigt, giver en behagelig fornemmelse af fugtet og velplejet hud. Danner ikke en ”hvidlig maske” på huden.

Pris 50 ml………..kr. 285,-

Stem Cell Line

Stem Cell NanoFiller Lip Contour

Stem Cell NanoFiller Lip Contour

 


- Området omkring læberne er et af de mest delikate i ansigtet. Det bliver specielt udtørret og sårbart over for påvirkninger udefra som sol, vind eller indeklima. Med tiden mister huden sin fylde, og udtryks rynker begynder at opstår på grund af gentagne mundbevægelser.

Stem Cell NanoFiller Lip Contour er den første filler, som baseret på plante stamceller og hyaluronsyre er specielt udviklet til behandling af sarte læbekonturer. Denne unikke kombination virker i sammenspil og giver dobbelt effekt:

Omstrukturering: plante stamceller stimulerer produktionen af kollagen og elastin, forlænger cellernes liv.

Filler: hyaluronsyre (findes også naturligt I huden som fugbindere) fylder de mest følsomme områder ud, støtter de nye celler.

Pris 15 ml………..Kr. 410,-

Stem Cell Serum Restructur Active

Stem Cell Serum Restructur Active


- Ekstra koncentreret intensiv omstrukturerende serum.

Dets vigtigste ingredienser er ekstrakt af plante stamceller og NanoTech Stamceller, hvis mål er at reaktivere fornyelses processer i hudens stamceller og beskytte og stimulere hudens funktioner.


Med 10% koncentration af stamceller, er Stem Cell Serum Restructur Active en kraftig chokbehandling mod hudens nedbrydningsprocesser.
 Stamcellerne danner en effektiv beskyttelses barriere, takket være stimulering af hudens vigtige celler, som f.x fibroblaster og keratinocytter, der er ansvarlige for hudens foryngelse og vedligeholdelse.

Pris 5 x 3 ml………..Kr. 480,-

Stem Cell Active Growth Factor

Stem Cell Active Growth Factor

 

Cremen, som kombinerer virkning af plante stamceller med Epidermal Growth Factors.
 Denne kombination giver mulighed for at opnå en intensiv forbedring af hudens struktur igennem en stimulering af cellernes funktioner indefra.
 Stem CellActive Growth Factor er baseret på den nyeste generation af ingredienser, som giver huden væsentlig hydrering og ernæring der bevarer hudens ungdommelige udseende.

EGF: Epidermal Growth Factors er små partikler af biologisk aktive proteiner, som spiller en stor rolle i cellernes regenerering. De hæmmer processen af cellernes oxidation, fjerner rynker og giver huden sin elasticitet, fasthed og vitalitet tilbage.

Pris 50 ml………..Kr. 450,-

Energy C Line

Energy C Complex

Energy C Complex


4 * 7 ml

4 ugers intensiv antioxidativ, fugtgivende og  opstrammende behandling.  Stimulerer hudens evne til at beskytte mod frie radikaler og holder balance i cellernes regenererende processer. Ultrakonsentreret C-vitamin (10%) er indkapslet i en beskyttende hætte for at holde sine egenskaber uændret, indtil det bruges. Når C-vitamin complex er blevet åbent, gemmes serumet i køleskabet og skal bruges indenfor 7 dage. Hver flaske svarer til en uges behandling. For at holde huden i optimal tilstand, anbefales det at gentage behandlingen hver 4 måned.

Aktive stoffer: 
10% ascorbyl glucosid, stabil form for vitamin C.
Osilift: tensor af vegetabilsk oprindelse med anti-aging egenskaber. Øjeblikkelig løftende effekt.
 Vitamin E: Forbedrer hudens næring og elasticitet og udglatter fine rynker og udtrykslinjer.
Brugsanvisning:

Påfør indholdet af en pipette (1 ml) om natten på ansigt, hals og decollete med blide cirkulære bevægelser indtil den er helt absorberet.

Pris 4 x 7 ml………..kr. 475,-

Energy C Eye Contour

Energy C Eye Contour

 


15 ml

Intensiv antioxidativ, fugtgivende og  opstrammende behandling for øjnene. Stimulerer hudens evne til at beskytte mod frie radikaler og holder balance i cellernes regenererende processer. Cremen indeholder aktive plantetensorer - stoffer, som stimulerer kollagen produktionen og elastin som i kombination virker fugtgivende, opstrammende og udglatter effektiv de første rynker omkring øjne.

Aktive stoffer:

10% ascorbyl glucosid, stabil form for vitamin C.
Organisk silikone: stimulerer kollagen syntesen samt regenerering af elastiske fibrer.
 Elastin: forbedrer hudens elasticitet og udglatter rynker.

Brugsanvisning:

Påfør cremen morgen og aften omkring øjne med blide cirkulære bevægelser indtil den er helt absorberet.

Pris 15 ml………..Kr 399,-

Energy C Intensive Cream

Energy C Intensive Cream


50 ml

Den høje koncentration af C-vitamin i  Energy C intensive cream giver mulighed for effektivt at behandle de første tegn på photoaging. Produkterne indeholder stærkt koncentrerede antioxidative stoffer og de er ideelle til behandlingen af hud, som er svækket af solskader, rygning, strenge diæter eller stress.

Aktive stoffer:

10% ascorbyl glucosid, stabil form for vitamin C.
Osilift: tensor af vegetabilsk oprindelse med anti-aging egenskaber. Øjeblikkelig løftende effekt.
 Vitamin E: Forbedrer hudens næring og elasticitet og udglatter fine rynker og udtrykslinjer.

Brugsanvisning:

Påfør cremen morgen og aften på ansigt, hals og decollete med blide cirkulære bevægelser indtil den er helt absorberet.

Pris 50 ml………..Kr. 395,-