Åbningstider

Adresse

Spegerborgvej 23 
4230 Skælskør

Face & Body Lab ligger 3 min. gang fra Skælskør Station. Der er gode parkeringsforhold i forbindelse med klinikken.

se billeder fra klinikken - klik her

Find us here

Kontakt

Referencer

Hanne Møller Frandsen

”Et fantastisk sted at komme, Vibeke er så dygtig og god til at rådgive hvad man har brug for, stol trygt på hende:-)”

Helga Borgbjerg Hansen (61 år)

“Mine forventninger til Filler behandlingen var høje. Jeg ville gerne ville se bedre ud/lidt yngre ud. Jeg syntes, jeg er rynket omkring næse og kinder. Mine forventninger blev i den grad indfriet. Vibekes behandling var gennemført professionel, både hvad angår forundersøgelsen, og hvad angår selve injektionen. Jeg har lyst til skrive, at jeg oplevede en lethed og samtidig med en stor omhu under behandlingen. Nu efter ca. en måned synes jeg, at resultatet er bedre end det var lige efter behandlingen. Det indsprøjtede stof er fint fordelt nu, og jeg kan tydeligt se resultatet. En anden gevinst er, at jeg bestemt ikke ville få foretaget andre indtil nu mere kendte behandlinger, som måske ser mindre naturlige ud, end den behandling, Vibeke foretog.
Jeg vil gerne anbefale behandlingen både til yngre og til ældre kvinder.”

Kirsten (65 år)

“Var så heldig at være model til en filler behandling i januar 2015 på klinikken Face & Body Lab.med et meget meget flot resultat. Den blev udført af Vibeke Malling, som er en meget professionel og omhyggelig behandler. Behandlingen foregik på hendes utrolige hyggelige klinik, i en fin atmosfære. I februar fik jeg endnu en behandling med samme flotte resultat. Jeg kan kun varmt anbefale filler behandling samt andre behandlinger som klinikken tilbyder.”

Karina Rolighed

Jeg har fået fillerbehandling i minoverlæbe, bla. ved et gammelt ar jeg har. Min oplevelse var at først blev man modtaget af de sødeste mennesker, hvor man fik smurt noget bedøvelse på, og fik en snak så man var mere rolig. Selve behandlingen gjorde lidt ondt, men hold da op et resultat. Jeg havde lidt blå mærker dagen efter (kun noget jeg lagde mærke til), men ellers mærkede jeg intet til det, kunne kun se det flotte resultat i spejlet. Jeg er meget tilfreds med min fillerbehandling:-) og ville gøre det igen.

Trine Kronborg Jørgensen

”Har idag fået en fantastisk vejledning i kost og min søns eksem. Vi ses om en månedstid igen til en gang vejning, hvor vægten på min spinkle krop gerne skulle være lidt mere dejlig behandling man får hos dig.”

Velkommen til Face & Body Lab – Klinik For Medicinsk Hudterapi

Klinikken er beliggende i hjertet af Skælskør, i lyse hyggelige lokaler. Som kunde er du altid i centrum, og kvalitet og service har højeste prioritet. 

Face & Body Lab tilbyder både hudforyngende behandlinger, samt behandlinger der er målrettet forskellige hudtyper og hudtilstande. Læs mere om dette under ”Behandlinger”.

Alle behandlinger udføres af sygeplejerske/kosmetolog hvilket sikrer dig et professionelt og trygt behandlingsforløb. 

Face & Body Lab har tilknyttet læge Omar Farooq fra Contourklinikken i København som ansvarlig læge for behandling med ikke permanente fillers.

Vi arbejder med biomedicinske produkter fra Mesoestetic og Exuviance, som har nogle af de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger som findes på markedet i dag. Medicinsk hudpleje er en betegnelse for produkter som indeholder videnskabeligt dokumenterede, effektive ingredienser som f.eks. AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioxidanter.  

Vi tilbyder også kostvejledning hvis du ønsker hjælp til omlægning af livsstil eller vægttab. Har du hudproblemer og kommer til behandling, drøfter vi også din kost og du får gode råd til ændringer i kosten, der kan forbedre hudtilstanden. 

Du er altid meget velkommen til at booke en gratis, uforpligtende konsultation hvor vi kan drøfte dine ønsker og muligheder.

Vibeke Harboe Malling
Indehaver
Sygeplejerske, kosmetolog og kostvejleder

Face & Body Lab
CVR: 1879 7283

Danske Bank:
Reg: 0612 Konto: 10611121

Send en e-mail

Charlotte Bunde Racher

Vibeke er super professionel. Jeg har aldrig oplevet en så god service. Vibeke er lyttende og hjælpsom og svarer altid meget hurtigt på de spørgsmål man har - tit indenfor 5 min. (facebook/mail red.) Jeg vil give hende de bedste anbefalinger."

Britta Thomsen

“Jeg havde igennem længere tid været ked af min " bekymringsfurer"/panderynke samt mine tiltagende dybe nedadgående furer i mundvigen. Tanken om filler behandling var noget jeg havde udsat flere gange da jeg syntes der var flere eksempler på behandlinger der gave et unaturligt, mimikløst ansigtsudtryk. Selve behandlingen af panderynken/bekymringsfurer samt mundvigene fik jeg lavet i januar - det er som et bistik - spænder en smule i huden men er hurtigt væk igen. Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt selve behandlingen var klaret og ikke mindst det straks tydelige resultat!! - Der var en smule hævelse af området de første to døgn efter behandlingen men ikke noget der var specielt iøjnefaldene - jeg bruger aldrig foundation og jeg følte heller ikke at jeg havde behov for det efter behandlingen. Jeg er super glad for resultatet! - glæder mig over det hver gang jeg kigger i et spejl !! - synes jeg ser mere frisk og glad ud !!  Mine forventninger til resultatet er til fulde blevet opfyldt og jeg kan varmt anbefale andre at få lavet behandling med ikke permanente fillers.
Fra en meget tilfreds og glad Britta Thomsen"

Katrine Holck

“Fantastisk resultat i afslappet og professionel atmosfære. Jeg havde set nogle meget flotte før- og efter fotos af modeller som var blevet behandlet med filler, så jeg forventede rigtig meget af min egen første filler-behandling. Alligevel blev jeg overrasket over, HVOR fin jeg faktisk blev på bare 15 min. Jeg var ikke på noget tidspunkt, hverken utryg eller i tvivl om min behandling hos Face & Body Lab. Vibeke var god til at informere om alt det jeg havde spørgsmål til, så der var ingen grund til uro. Og smerte? Nej. Jeg fik bedøvende creme på inden behandlingen, så mærkede faktisk kun små bitte prik i huden som forsvandt øjeblikkeligt. Jeg blev en lille smule rød efter behandlingen, men dagen efter var det væk. Resultatet er rigtig fint og naturligt og har givet mig et mildere udtryk, som passer mig godt. Jeg er SÅ glad. Mine allerbedste anbefalinger til Vibeke Harboe Malling, Face & Body Lab for professionel udført filler-behandling med smukt resultat.” (Katrine Holck Behandlet med filler hos Face & Body Lab den 7. januar 2015)

Jeanette B. L. Nielsen

”Har besøgt stedet super sød og professionel betjening. Min hud blev helt anderledes allerede efter 1. Behandling Det ikke sidste gang jeg besøger stedet.”

Anne Klit Thomsen

“I januar 2015 fik jeg chancen for at prøve en filler behandling hos Face & Body lab, og det var en super positiv oplevelse som kun kan anbefales.Jeg havde i længere tid været træt af mine bekymrings rynker i panden og det område blev behandlet af Vibeke Harboe Malling med stor succes. Resultatet af behandlingen kunne ses med det samme, og efter ca en uge var rynkerne stort set glattet ud - lige hvad jeg havde ønsket mig !! Jeg kan kun anbefale Face & Body lab - meget behagelig og super professionel behandling - jeg vil helt klar komme tilbage igen når der er andre små ting der skal klares :)”

Katrine Holck

”Vibeke hos Face & Body Lab formår at kombinere professionalisme med forståelse og oprigtig interesse i at hjælpe sine klienter. Hendes behandlinger virker - og synlig effekt opnås. Og jeg har prøvet en del! Alt foregår i en afslappet atmosfære og Vibeke er en umiddelbar, empatisk og ualmindelig fagligt dygtig kvinde.”