Filler

En filler kan udglatte rynker, booste huden med fugt og give fylde til huden eller læberne.

En filler er en klar, steril gel, der indeholder 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stof som findes naturligt i kroppen, og er med til at binde fugt i din hud. En filler af den type vi bruger hos Face & Body Lab hører til kategorien ikke-permanente fillers, og holder i 6-12 måneder.

Hvilke områder kan behandes med fillers?

  • Linjer fra næse mod mund.
  • Kindfurer og Kindben
  • Rynker omkring munden
  • Nedadvendte mundvige
  • Læber

Nogle rynker kan være smukke og er med til at definere ansigtet, mens andre rynker kan give et træt, trist eller vredt udtryk. En filler kan reducere eller helt fjerne sådan en rynke, og dermed give et friskere, gladere og yngre udseende, uden at man vil kunne se, at du har fået sprøjtet noget ind i huden.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen varer ca 30 min. Vi bruger fillers fra Belotero, som indeholder lidt bedøvelse, så som regel er yderligere bedøvelse ikke nødvendig, men hvis du ønsker det, kan vi lægge en lokalbedøvende creme på området inden behandlingen.

Når huden er decinficeret, lægges filleren ind under rynken med en fin nål, hvorved rynken udglattes.

Kan filler kombineres med andre behandlinger?

En filler kan anvendes alene, eller med fordel kombineres med Mesoterapi eller peeling. Kombinationsterapien vil oftest give det bedste resultat.

Kan alle få en fillerbehandling?

Du skal være 18 år for at få en fillerbehandling. Fillerbehandling gives ikke til gravide, ammende eller personer med kendt allergi mod filler. Hvis huden er betændt eller hvis der ses udslæt, kan filler ikke anvendes i området.

Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag?

Ja, du kan sagtens gå på arbejde samme dag. Dog anbefales det at du venter min. 24 timer med at dyrke sport.

Eventuelle bivirkninger:

Det behandlede område kan være let hævet, ligesom der kan være let rødme samt ømhed i området og af og til blå mærker ved indstiksstederne. Dette forsvinder dog i løbet af få dage. Betændelse ses sjældent.

Har man tidligere haft forkølelsessår , kan fillerbehandlingen reaktivere dette, og man skal i så fald behandle med Zovir.

Du er meget velkommen til at kontakte os på klinikken hvis du har spørgsmål til behandlingen. Tlf. 31904230

Bemærk venligst, at hvis det er første gang du skal have lavet en fillerbehandling skal du først booke tid til  forundersøgelse. Forundersøgelsen skal ligge  mindst 2 dage før behandlingen. Dette er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen jf. Lov om kosmetisk behandling

Priser  
1 ml  Filler 2.500 kr.
2 ml. Filler 4.300 kr.

Onlinebooking