DERMAROLLER

Medicinsk Dermaroller/eDermastamp

eDermastamp

Dermaroller behandling af rynker, grove porer, strækmærker, ar og pigmentering

Hos Face & Body Lab kan du nu opleve effekten af den effektive og yderst populære Dermaroller®, som er en micro needling behandling. En behandling med medicinsk Dermaroller® er for dig, som døjer med ar, acne-ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller som bare ønsker at booste din hud ekstraordinært og gøre den mere elastisk, sund, smuk og stærk.

Jeg arbejder med 2 teknikker i klinikken; Dermaroller® og eDermastamp®. Herunder kan du læse mere om begge behandlinger. Når jeg har mødt dig og set din hud, vurderer jeg hvilken metode der skal anvendes.

Før behandlingen
For at opnå det bedste resultat med din Dermaroller behandling hos Face & Body Lab, er det vigtigt, at du bruger et Dermaroller hjemmekit 3 uger før din første behandling.
Du kan købe det originale hjemmekit her.

Ved medicinske behandlinger med Dermaroller® og eDermastamp® skal du først til en gratis konsultation, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Ring og bestil tid på 31 90 42 30 eller book din tid her.

Medicinsk behandling med Dermaroller®
Den professionelle Dermaroller® behandling reducerer ar, fine linier, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter. En rulle med 1–1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller i hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter din Dermaroller® behandling og allerede efter 4 uger vil du se og mærke en markant forskel. Du kan med fordel kombinere din Dermaroller® behandling med Beauty Angel lyset, som beroliger din hud og har en afslappende effekt.

eDermastamp®
- Den nyeste teknologi inden for Micro-needling fra Dermaroller®

Jeg har indkøbt det patenterede eDermastamp®, som er et nyt elektrisk apparat til medicinsk micro-needling, primært fordi, det er en ualmindelig effektiv behandling mod ar bekymringsrynker, rynker ved overlæbe/mund, rynker omkring øjnene, fine linier, pigmentering, grove porer og strækmærker. Apparatet “stempler” huden ca. 50-100 gange pr. sekund samtidig med, den unikke CIT opløsning indsluses. Derved boostes hudens regenereringsproces og resultatet er en større fasthed i huden og langt finere konturer.

Selve behandlingen:
Ca. 30 minutter inden behandlingen påføres bedøvelsescreme i behandlingsområdet og derfor mærker du kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder som i panden og rundt om munden. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Efter en micro-needling behandling kan huden føles varm og være rød som efter en let solskoldning og tørhed forekommer i de følgende dage. En behandling med Beauty Angel Lyset er en stor fordel lige efter micro-needling behandlingen, da lyset beroliger din hud og virker helende.
Dermaroller® behandlingen er naturligvis uden risiko for skade på huden. Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (eDerma Stamp®).
Jeg anbefaler, at du får 3-5 micro-needling behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

For at huden regenererer bedst muligt efter behandlingen, anbefaler jeg, at du køber hyaluronsyremaske eller hyaluronsyreampuller til pleje af din hud hjemme efter behandlingen.

Før og Efter behandling

Før og Efter behandling

PRISER:

Hele ansigtet            Kr. 2.900,-
3 behandlinger        Kr. 7.800,-
med ca 6 ugers mellemrum                                   

Ansigt og hals            Kr. 3.400,-
3 behandlinger           Kr. 9.180,-
med ca 6 ugers mellemrum

Hals og Decolleté      Kr. 2.900,-
3 behandlinger            Kr. 7.800,-
med ca 6 ugers mellemrum       

Decolleté                      Kr. 2.200.-
3 behandlinger            Kr. 5.900,-
med ca 6 ugers mellemrum                                   

1 område                     Kr. 1.300,-
(F.eks omkring øjne eller mund)                                  
3 behandlinger            Kr. 3.500,-
med ca 6 ugers mellemrum                                   

2 områder                    Kr. 2.300,-
3 behandlinger            Kr. 6.200,-
med ca 6 ugers mellemrum                                   

Fokuseret arbehandling (f.eks. aknear på kind)     
1 område                     Kr. 600,-
2 områder                   Kr. 1.000,-

Hjemmekit                 Kr. 1.695,-