Dufte

Clean - Rain

Clean - Rain

CLEAN Rain er en frisk, delikat duft, der løfter dine sanser og fanger den skønne duft af en mild regnvejrsdag, hvor små regndråber lander blødt på blomsterbladene og hele verden føles forfriskende ren. Rain’s hjertenoter består af Åkander, Violblade og Margueriter, som nænsomt blandes med topnoterne Dugvåd Melon, Påskeliljer, og Vandmynte, samt den sensuelle bund af flydende Musk og Træ. ‘For the love of Rain’

60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - Shower Fresh

Clean - Shower Fresh

Denne opløftende og saftige CLEAN duft åbner med friske citrus topnoter af Lemon, Mandarin og Appelsin. Hjertenoten af duften er let blomsteragtig med en sødme af Lilje noter, Sød Appelsin og Jasmin. Bundnoten er en nedtonet musk- og let træbase. På ingen måde en tung duft. Shower Fresh er ganske enkelt sød og underfundig - en unik duft, der føles “shower-fresh” fra solopgang til solnedgang.
 
Clean Shower Fresh
60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-
Clean - Shower Warm Cotton

Clean - Warm Cotton

Så ren, så frisk – man får fornemmelsen af et varmt håndklæde, der netop er taget ud af tørretumleren. CLEAN Warm Cotton indhylder dig i noter af Citrus, Syren og Jasmin med et tvist af Rav og Musk – en frisk og nostalgisk duft.

60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - Cool Cotton

Clean - Cool Cotton

Clean Cool Cotton er søster til den velkendte Clean Warm Cotton, som er seriens bedst solgte duft.. Med noter af blandt andet bergamotte, mousserende mandarin, sprødt, grønt æble, citronskal, bomuld, mynte og fersken har Clean Cool Cotton et autentisk touch af natur, og duften er i tydelig familiær forbindelse med den populære søster. 

 

Clean Cool Cotton
60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - Skin

Clean - Skin

CLEAN Skin fanger den uimodståelige duft af ren, varm, nøgen hud - lige fra bruseren og blot indhyllet i et bomuldslagen. En frisk og cremet duft med et strejf af lys Moskus, der vækker tanken om varm hud, du bare ønsker at komme helt tæt på og nusse. CLEAN Skin har hjertenoter af friskt, lyst Havvand, der flettes sammen med varme noter af cremet Vanilje, Lys Moskus og Rav. En enkel, og diskret sexet duft.

Clean Skin
60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - White Woods 60 ml.

Clean - White Woods 60 ml.

Duftinspiration Drøm dig hen til et sted fyldt med en beroligende glød af naturligt lys. Et sted hvor solstråler rejser gennem hvide skove og træernes bark skinner som satin. Oplev den bløde varme af CLEAN White Woods. Duften sammenknytter den delikate sødme af Lotusblomst, Bergamotte-blade og Magnolia med den raffinerede sensualitet fra Viol, Pralinermoskus og Rav

60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - Air 60 ml.

Clean - Air 60 ml.

Ren og forfriskende som en brise. Clean Air er let og spirituel samtidigt med at være kvindelig og sensuel.  Giver dig en befriende følelse af vægtløshed.


60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

Clean - Blossom 60 ml.

Clean - Blossom 60 ml.

Super skøn og feminin duft der leder tankerne hen på forår og nyudsprungne blomster. Clean Blossom hylder den stærke og smukke kvinde som ikke har noget at skjule. Inspireret af La Fleur D’Orange/Neroli eller orangeblomst, som udvindes af de duftende hvide blomster fra det bitre appelsintræ. Clean Blossom er som delikate blomsterblade som daler fra himlen og danser på vandet. 


60 ml. 595,- 
30 ml. 395,-

SG79 STHLM NO 1 Eau De Parfum

SG79 STHLM NO 1 Eau De Parfum

N°1

En raffineret og moderne duft, med friske og solrige noter. En sensuel blanding af orange, pink peber og tiare blomster danner denne lækre duft.

N°1
Topnoter; Appelsinskal, Pink Peber, Kardemomme
Hjertenoter; Ingefær, Muskatnød, Koriander, Harpiks
Bundnoter; Benzoin, Citron, Tiare-blomst

 

30 ml. 395,-
15 ml. 245,

SG79 STHLM NO 2 Eau De Parfum

SG79 STHLM NO 2 Eau De Parfum

N°2
En struktureret duft som blander friske og lette noter på topnoten med en varm og cremet base, som skaber en moderne kontrast. Duften åbnes med frisk mandarin, grapefrugt og harpiks blandet med saftige solbær. I hjertet, let og grøn med strejf af delikat rose og magnolia kombineret med koriander og sort peber, som giver et krydret strejf. Topnoten er en varm og sensuel kombination af patchouli og grapefrugt. Hjertenoten er rose, koriander, magnolia og sort peber. Basenoten er musk, patchouli og tonkabønner.

N°2
Topnoter; Mandarin, solbær, harpiks og grapefrugt
Hjertenoter; Roser, koriander, magnolia og sort peber
Bundnoter; Musk, patchouli og tonkabønner

30 ml. 395,-
15 ml. 245,-

SG79 STHLM NO 3 Eau De Parfum

SG79 STHLM NO 3 Eau De Parfum

N°3
En livlig duft som fremkalder varme kærtegn som fra vinden, havet og varme solstrejf på hud. Farvet med livlige noter af citron og appelsin med frugtnoter af æble, som har en dyb feminin og varm base kendetegnet af appelsinblomst, friskhed af grøn te, varme trænoter og blød rav.

N°3
En varm og feminin duft med citrus og frugtige noter af æble og en dyb base af appelsinblomst, friskhed af grøn te, træ og ambra.
Topnoter: Ingefær, grøn te og citron.
Hjertenoter: Æble, appelsinblomst og grøn te
Bundnoter: Cedertræ, transparent træ og rav.

 

30 ml. 395,-
15 ml. 245,-

SG79 STHLM NO 16 Eau De Parfum

SG79 STHLM NO 16 Eau De Parfum

N°16
En skøn, frisk duft med varme noter. N°16 er en floral cypres duft som giver en følelse af varme med intense blomsternoter - en lys sødme i kombination med en tør pudret base. 

N°16
Topnoter: Kliprose, Benzoin olie, Bergamotte
Hjertenoter: Rose, Jasmin, Appelsinblomst
Bundnoter: Patchouli, Karamel, Vanilje og Tør Rav

 

30 ml. 395,-