Mesoterapi

Mesoterapi med nål

En synligt yngre og fastere hud uden kirurgi

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der virker biologisk I huden, og tilfører den de næringsstoffer som huden behøver, for at opretholde vitaliteten. Mesoterapi er velegnet til behandling af ansigt, hals, dekolleté (området mellem hals og bryst), håndryggen og krop. 

Hos Face & Body Lab er vi glade for at kunne tilbyde 2 forskellige behandlinger med Mesoterapi: Den klassiske Mesoterapi med nål, og Mesoterapi med TMT maskine (uden nål).
Læs mere om Mesoterapi TMT uden nål her

Mesoterapi med nål

Med små lette injektioner I hudens overflade, tilføres et næringskompleks betående af hyaluronsyre – der findes naturligt I kroppen – samt en lang række vitaminer, mineraler og aminosyrer. Næringsstofferne hjælper med at reducere rynker og linjer og gør den mere fast.
Kombinationen af de unikke næringsstoffer og de mange små stik I hudens overflade, stimulerer dannelsen af collagen og elastin i huden og fylder og fugter huden så den får sin ungdommelige glød og fasthed tilbage, og huden vil se mere ensartet ud.

Effekten af behandlingen ses med det samme, men bedst 1-2 uger efter behandlingen. Efter 3-5 behandlinger vil der ses en tydelig udglatning af linjer og rynker, og huden vil se fastere, yngre og mere strålende ud. 

Antal behandinger:

Vi tilråder at Mesoterapi indledes med 3-5 behandlinger med ca 14 dages mellemrum, og herefter 1 behandling ca. hver 6 måned alt efter hudens behov. 

Vi anbefaler Mesoterapi til dig der ønsker en yngre og fastere hud på en naturlig måde uden kirurgi.

Kontakt os gerne på klinikken for yderligere rådgivning, eller book en tid til en gratis uforpligtende konsultation. 

PRISER:

Full Face 1700 kr.
3 behandlinger 4800 kr.
5 behandlinger 7500 kr.
Lille område - f.eks. læber, øjne eller hænder 1000 kr.
3 behandlinger 2800 kr.
5 behandlinger 4500 kr.

Mesoterapi TMT

En synligt yngre og fastere hud uden kirurgi

Mesoterapi TMT er den mest avancerede medicinske kosmetiske teknologi uden brug af nåle. 

Når cremer eller andre midler påføres huden, er det kun 5-7% af ingredienserne, der gennemtrænger epidermis (det øverste hudlag). Ved hjælp af mesoterapi TMT vil op til 95% af de påførte ingredienser nå direkte ned til de cellelag hvor virkningen ønskes. Virkning kan sammenlignes med Botox og Restylane, men fordelen ved Mesoterapi TMT er, at det giver mulighed for at behandle hele ansigtet og kroppen, herunder de mere følsomme partier, f.eks. området omkring øjnene, mund, hals og decollté.

Med Mesoterapi reduceres dybere rynker, bindevævet tilføres fugt, og huden opstrammes og bliver mere fast. Selv grå og trist hud får fornyet ungdommelig glød og vitalitet. Behandlingen har desuden en stærk antioxidativ virkning og neutraliserende effekt på de frie radikaler.
Der vil være synligt resultat allerede efter 1.behandling, mens der efter 4-6 behandlinger vil ses en tydelig udglatning af linjer og rynker og en fastere, mere strålende hud. - Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Antal behandlinger:

Dette er naturligvis individuelt, men generelt anbefaler vi 1-2 behandlinger om ugen (i alt 4-10 behandlinger) som kur. Hver behandling varer cirka 50 minutter.

Resultatet kan vedligeholdes efter behov, vi anbefaler en enkelt behandling hver måned. Kan anvendes til alle hudtyper.

Personer med:

Epilepsi, pacemaker, alvorlige hjerteproblemer, indopereret metaldele og gravide, samt personer med åbne sår på ansigtet må ikke behandles. Vedligeholdelsesprodukter: Vi anbefaler, at man bruger Mesoestetic antiaging produkter, som vedligeholder effekten af behandlingen.

PRISER:

1 behandling 750 kr.
3 behandlinger 1950 kr.
6 behandlinger 3600 kr.

Onlinebooking